Verkoop dierenvoeding

Nero Gold is opgericht in 2002 in Scandinavië en wordt geproduceerd in Nederland. Haar missie is het continu ontwikkelen en verbeteren van haar natuurlijke diervoeders voor honden en katten.

Nero Gold biedt een complete lijn van de beste kwaliteit natuurlijk hondenvoer en natuurlijk kattenvoer voor je huisdier welke verrijkt zijn met de essentiële vitaminen en mineralen. Alle natuurlijke producten van Nero Gold bevatten hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen.

Nero Gold de beste natuurlijke voeding voor je huisdier

Met het voeren van Nero Gold natuurlijke diervoeders heeft je huisdier een mooie, glanzende vacht, voldoende energie om te spelen (wat een teken van juiste vitaliteit is) en een goede gezondheid. Nero Gold gebruikt geen varkensvlees, soja, rund of zuivelproducten, dit zijn veelal producten die zorgen voor voedselintoleranties en allergieën bij je hond of kat.

Voor een goede spijsvertering van je hond of kat maken we met Nero Gold gebruik van hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen namelijk: kip, kalkoen, lam, rendier of vis.

Voor koolhydraatbronnen maken wij uitsluitend gebruik van rijst, mais of aardappel welke licht verteerbaar zijn voor je hond of kat. Wij maken geen gebruik van tarwe (niet-ontsloten granen) dit omdat honden en katten vaak moeite hebben met verteren hiervan. De koolhydraatbronnen gebruikt in Nero Gold zijn licht verteerbaar en leveren de nodige energie aan je huisdier.

Originele Scandinavisch recepturen

Alle recepturen van Nero Gold zijn ontwikkeld in Scandinavië en worden geproduceerd in Nederland. Nero Gold neemt geen genoegen met de minimum eisen voor onze natuurlijke diervoeders. Wij eisen het beste van al onze leveranciers voor ons natuurlijk hondenvoer en natuurlijk kattenvoer.

Alle natuurlijke diervoeders van Nero Gold worden na ontwikkeling ook uitgebreid getest in Scandinavië, in Scandinavië zijn de seizoensinvloeden het meest extreem. Honden eisen hier de beste kwaliteit in het voer, de natuurlijke diervoeders van Nero Gold wordt niet getest in laboratoria maar door de huisdiereigenaren zelf.

Al onze samenstellingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van de huisdiereigenaren zelf.

Nero Gold is vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, met Nero Gold wordt gebruik gemaakt van natuurlijke anti oxidanten. Nero Gold maakt geen gebruik van varkensvlees, soja, tarwe (niet-ontsloten granen), rund en zuivelproducten. Alle natuurlijke diervoeders van Nero Gold zijn GMO (Genetically Modified Organism) vrij.

Met Nero Gold zie je het verschil in je huisdier en niet in de brok.

Klik hier voor meer informatie.